Han desaparegut els microorganismes!

0


Quines conseqüències hi haurà amb la desaparició dels microorganismes de la Terra?

Aquests dies, els científics s'han adonat de la desaparició d'uns éssers vius molt importants: els microorganismes. Han començat a desaparèixer al Massís de Randa, una zona situada entre Llucmajor i Algaida i la desaparició està en augment per tot el món.
 


Han desaparegut una gran part d'aquests microorganismes: els bacteris, els virus, també els fongs unicel·lulars i altres com els protozous. Se creu que han desaparegut a causa del canvi climàtic, millor dit, per les pujades i baixades de la temperatura que han debilitat els microorganismes fins a fer-los desaparèixer.

Les conseqüències per al planeta són terribles: hi ha molts de cadàvers per tot ja que els encarregats de fer la descomposició (els bacteris i els fongs unicel·lulars) no són vius. El menjar tampoc es pot descompondre, sense la descomposició de la matèria orgànica les plantes no obtenen els suficients nutrients de la terra i per això es moren totes les plantes. A més, els animals herbívors es van morint per la falta d'aliment i això afecta directament la cadena alimentària ja que els carnívors tampoc obtenen menjar. Si no es moren per això, es moren per la falta d'aigua, perquè els protozous encarregats de fer potable l'aigua són morts.



Si la catàstrofe continua, començaran a desaparèixer els aliments fets per microorganismes com el vi, la cervesa, el pa… I això afectarà al nostre menjar, al dels éssers humans.

Milers de persones estaran ingressades pel mal funcionament de la flora intestinal, ja que està formada per microorganismes. Els canvis sobtats de les hormones ens afectaran neuronalment i augmentaran les persones amb depressió.

Per altra banda, les empreses farmacèutiques començaran a caure, perquè els antibiòtics han deixat de ser necessaris. Una cosa bona que hem tret d'això és la desaparició dels virus i bactèries patògenes i de totes les malalties que provoquen!



DEWI WOZNIAK JUAN I ARIADNA ASITIMBAY SEJAS

(1r ESO D -  Notícia fictícia. Tasca de la S.A. 2 de Biologia i Geologia: No les veim, però existeixen?)

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris