Tallers de primers auxilis

0



Durant el mes de desembre l’alumnat de FOL va participar en un taller informatiu sobre principals actuacions en cas d’emergència i primers auxilis bàsics, dinamitzat per l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Llucmajor. 
Entre altres aspectes l’alumnat va aprendre la importància de seguir la regla PAS davant qualsevol emergència, és a dir, primer Protegir, després Avisar i finalment Socórrer. 
 
 


 
Aprengueren també que sempre s’ha de donar avís a l'112 (ja sigui telefònicament o a través de l’aplicació mòbil) informant clarament de què ha succeït i especificant el lloc on s’ha produït l’incident, amb la major precisió possible, per tal de facilitar que els mitjans d’emergència puguin acudir amb celeritat. 




Per altra banda, també es dedicà una part de la sessió a informar sobre quan i com col·locar una persona en la postura lateral de seguretat, les principals maniobres a realitzar quan ens trobam amb una persona que s’està ennuegant amb algun element, i com es realitza la reanimació cardiopulmonar en cas d’aturada cardio respiratòria.

 
Volem agrair als voluntaris la seva participació i predisposició per a realitzar fins a sis tallers per tal que tot l’alumnat de FOL pogués participar-hi. 
 
 
 
Maria Roig, professora de FOL

 

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris