1r Concurs de Carnestoltes: superherois i megamalvats

0


A l'IES Llucmajor enguany s'ha celebrat el Carnestoltes de manera diferent i més festiva. El repte proposat als tutors i a les classes va ser la creació de SUPERHEROIS i SUPERHEROÏNES originals i particulars.
Cada grup va pensar un nom, quin superpoder havia de tenir, com aniria vestit, quin símbol l'identificaria... I una vegada que varen tenir pensat tot això, varen anar per feina per a confeccionar les seves disfresses. La part creativa no va acabar aquí, sinó que també varen tenir en compte l'aspecte musical amb la tria d'una cançó identificativa i el muntatge d'una coreografia grupal.









Grup de tutores en plena tasca

Al ritme de la xaranga formada per alumnat i professorat de l'institut, tothom que anava disfressat es va anar concentrant al pavelló on era a punt de començar el 1r Concurs de Carnestoltes de l'IES Llucmajor. La batucada va agafar el relleu i amb el seu ritme va començar a encalentir motors.
Cada grup va anar desfilant i exhibint la coreografia que havien preparat, sota l'atenta mirada del jurat format per quatre bondadoses Megamalvades.









Xaranga formada per alumnat i professorat















 El jurat de Megamalvades


 
La relació de Superherois i Superheroïnes que varen fer acte de presència a la desfilada és la següent:

Els grups de 1r ESO varen decidir unir-se i crear tots junts Igual kids, lluitant per la igualtat de gènere.







Els grups de 2n ESO A, B, C, D i F també es varen ajuntar per crear els Súper recicladors 3R, lluitadors per fomentar el reciclatge.









 



El grup de 2n ESO E varen ser Barazi, també defensors de la igualtat de gènere.




Les classes de 3r ESO decidiren anar per separat.
Així, vàrem poder veure Supertri, lluitant per la tolerància, el respecte i la igualtat (3r ESO A).





El grup de 3r ESO B varen crear herois i heroïnes anònims defensant els drets dels col·lectius LGTBI.








 


La classe de 3r ESO C eren els Apartheid, lluitadors contra el racisme. 








Els Bullying Fighter (3r ESO D), com el seu nom indica, lluitaven contra el bullying i tenien un gran superpoder: si tocaven un abusador el convertien automàticament en una persona amable i respectuosa.







Uns altres superherois anònims varen ser 3r ESO E, que tenien la capacitat de donar felicitat a tots aquells que els veien ballar a ritme de samba.







I per acabar amb aquest nivell, el grup de 3r ESO F varen crear els Súper Puntuals.







Els grups de 4t ESO A i B varen presentar uns superherois i unes superheroïnes que lluitaven per la llibertat d’expressió, amb una gran coreografia.
Tot seguit varen desfilar 4t ESO C defensant la diversitat i la llibertat indivual, 4t ESO D lluitant per la pau i 4t ESO E, uns altres defensors de la igualtat de gènere. 

 



Els alumnes de 1r de Batxiller també varen formar una gran comparsa, els Diversi Power, amb el poder de fer respectar la sexualitat de tothom.






I per tancar la desfilada, els grups de 2n de Batxillerat, els Super Edu, uns superherois defensors de l’educació en totes les seves branques, van fer també una gran coreografia.



Després de les deliberacions del jurat, els grups premiats varen ser els següents:
     1r premi: Igual Kids de 1r ESO
     2n premi: per la llibertat d'expressió de 4t ESO A i B
     3r premi: els Super Edu de 2n de Batxillerat

Com era d'esperar, també varen fer acte de presència una bona tropa de professorat Megamalvat, que va intentar desbaratar els plans dels superherois i superheroïnes. No ho varen aconseguir, però, i varen acabar confraternitzant amb un parell de balls col·lectius.

    

Enhorabona als grups premiats i a tots en general, per la seva il·lusió i la seva participació. Va ser una gran festa!

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris