Participació a les Proves Cangur

0

 




El passat dijous dia 16 de març una bona representació d'alumnes de 3r i 4t d'ESO i 1r i 2n de Batxillerat de l’IES Llucmajor varen participar a les Proves Cangur 2023 de Matemàtiques.



Es varen reunir al poliesportiu de Campos, juntament amb alumnat de l'IES Damià Huguet, l'IES Porreres, l'IES Santanyí, l'IES Felanitx i el Col·legi Sant Alfons de Felanitx per realitzar les proves i una gimcana matemàtica.



Varen arribar al poliesportiu a les 9 del matí. Allà la regidora d'Educació de Campos, el regidor de Joventut i Esports i el director de l'nstitut de Campos els va donar la benvinguda. A les nou i mitja es va donar el sus a les proves que varen constar de tres parts de raonaments matemàtics, amb diferent puntuació i dificultat cada part. 



Després de la prova i un descans, es va dur a terme la gimcana en la qual hi participaren per grups. La gimcana va tenir dues parts: una d'un sol problema llarg de tota la durada de l'activitat i l'altra d'un conjunt de problemes breus.



En acabar la gimcana els nostres alumnes varen tornar a l'IES Llucmajor havent gaudit d'aquesta entretenguda i profitosa jornada matemàtica.



Neus Gaià (1r de Batxillerat)


Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris