Els drets dels treballadors als camps quilomètrics

0

 


Jo defensaré els drets dels treballadors. Hem de lluitar contra el mercat globalitzat i lo que ocorre en el sector de l’agricultura industrialitzada.

L’agricultura industrialitzada consisteix en utilitzar grans camps de conreu per produir un únic aliment destinat a obtenir benefici al mercat global a través de gent explotada i nens que no poden estudiar per què han de fer feina per almanco tenir un mínim de doblers en aquest països menys desenvolupats i dirigits per governs corruptes.


 

Com podem lluitar contra aquest tipus d’agricultura?

Ho farem comprant els aliments de la nostra terra, és a dir, de km 0 fins que les grans empreses multinacionals deixin d’explotar els treballadors que fan feina durant vint hores al dia per un salari quasi nul.


Nosaltres els consumidors podem obligar a les grans empreses multinacionals a donar drets a descans i horaris flexibles per un salari digne. Per exemple, els caficultors a Colòmbia treballen moltíssimes d’hores i molt dur i no cobren un salari, fins i tot treballen en coses il·legals amb plantacions d’altres substàncies perquè són més rentables.

La conclusió és que podem i hem de lluitar per aquesta pobra gent que no té ni per viure.








Gerard Sendra (alumne de 3r de PMAR)

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris