📖 L'alumnat recomana...

0

"Per viatjar lluny, no hi ha millor nau que un llibre." Emily Dickinson




📖 Els futbolíssims. El misteri dels àrbitres adormits de Roberto Santiago, un llibre protagonitzat per un equip de futbol que ha de resoldre un estrany misteri. Si t'agrada el futbol i la intriga, és el teu llibre.


📖 Cavall de guerra de Michael Morpurgo. Una novel·la protagonitzada per un cavall durant la I Guerra Mundial i la relació d'amistat inseparable amb el seu jove propietari. Un llibre carregat d'acció que et manté interessat fins al final.



 ðŸ“– 1984 de George Orwell. Una distopia protagonitzada per un personatge que té la feina d'esborrar aquells notícies que al govern no interessa que siguin publicades i conegudes. Un llibre que recoman a qui li agradi pensar i, sobretot, a veure que les coses no són sempre com te les diuen.



📖 Percy Jackson i el lladre del llampec de Rick Riordan. La missió secreta d'un jove, amb un origen molt especial, amb els déus de l'Olimp. Si t'agraden els mites grecs, en reconeixeràs alguns.



📖 Vàndals i bizantins a les Balears de Quim Bou, un còmic que explica fets històrics centrats en una família romana que competeix amb els vàndals i bizantins que arriben a l'illa. Un llibre recomanat per a a les persones interessades en la història i en la il·lustració.



📖 Camina d'Alguer Miquel. Un llibre de poemes del cantant de Txarango, que convida a disfrutar del camí i de les petites coses de la vida. Un refugi de paper amb unes fantàstiques il·lustracions que acompanyen els textos.



📖  Mentida de Care Santos. La protagonista és una jove estudiant que a partir d'un comentari a les xarxes sobre la seva novel·la preferida, "El vigilant en el camp de sègol", comença una relació virtual plena de misteris. Un llibre intrigant que enganxa.


📖 After d'Anna Todd, una novel·la romàntica juvenil recomanada a totes aquelles persones que els agradin les històries d'amor i que tenguin la ment oberta.


📖 Armada d'Ernest Cline. Aquelles conspiracions que imaginàveu quan teníeu 10 anys es fan realitat en aquesta història magistral sobre la batalla desesperada de la Terra contra un poderós enemic alienígena.


📖 El príncipe de la niebla de Carlos Ruiz Zafón. El protagonista és un al·lot molt aventurer que ha de canviar de casa fugint de la guerra. Al nou poble el protagonista fa amics i van descobrint coses d'una casa i d'un home misteriós. El llibre mescla fantasia i misteri, amb tocs d'amor adolescent. El final té un gir molt impactant. Si t'agraden els llibres de misteri, és el teu llibre.


📖 Johan Cruyff 14. L'autobiografia. Escrit pel jugador de futbol i entrenador Johan Cruyff, ens explica com va arribar a aconseguir complir les seves metes i somnis. a part de les coses bones que va aconseguir, també ens explica els obstacles que va haver de superar. Recoman el llibre a totes les persones que siguin aficionades al futbol, però també per a qui no li agradi aquest esport perquè explica molt com l'autor ha superat alts i baixos de la seva vida.


📖 It de Stephen King. Un grup de nins intenten matar un pallasso que cada un cert temps torna. És molt interessant la relació que hi ha entre el grup de nins i com va evolucionant. Recomanaria aquest llibre a la gent que li agraden les novel·les de terror, perquè n'hi ha bastant. Si no t'agrada passar por, no és el teu llibre.


📖 Frankenstein de Mary Shelley. Una novel·la amb misteri i ciència, que et fa reflexionar sobre l'ésser humà. Et fa dubtar sobre qui és realment el monstre: la criatura que va crear el doctor Victor Frankenstein o els altres.


📖 Reina roja de Juan Gómez Jurado. Una novel·la policíaca amb molta acció protagonitzada per una jove que resol crims des de fora de la llei i a amb un final molt sorprenent.


📖 Ciutats de paper de John Green. De l'autor de No està escrit a les estrelles, en aquesta novel·la a la  la protagonista li agraden tant els misteris que acaba convertint-se en un.  Recoman aquest llibre a les persones que els agradi les novel·les de misteri, és versemblant i manté la intriga fins al final.



Que tengueu un bon estiu, carregat de bones lectures!

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris