Neix la nova revista de l'institut: Periodisme Digital al Centre

0




Avui neix la nova publicació digital del centre, filla directa d'aquest projecte de Curolles 2.0. A partir d'ara, l'alumnat pren el relleu en la creació i en la gestió de la revista de l'institut; es converteix, així, en protagonista directe.

En aquest article volem presentar-vos el primer número de la nova revista,  Periodisme Digital al Centre, i us convidam a gaudir-la, a llegir-la i a participar-hi activament en qualsevol de les seves seccions de cara al pròxim número, que sortirà el mes que ve. Hi haurà un enllaç permanent a la web de l'institut, on podreu consultar els diferents números de la publicació i la seva presència a les xarxes socials.

L'alumnat del programa de Diversificació de 4t d'ESO serà l'encarregat d'aquest projecte i el responsable de les seccions, que estan pensades per créixer i enriquir-se (potser fins i tot, creant-ne de noves) amb la participació i col·laboració d'altres membres de la nostra comunitat educativa.


Des de la comissió de Normalització Lingüística volem donar les gràcies a tothom que, durant aquests anys, ha participat de qualque manera a Curolles 2.0, sense la vostra col·laboració no hagués estat possible ni hagués tengut sentit fer la revista. Evidentment, continuarem donant suport al nou Consell de redacció perquè sigui un espai digital viu de comunicació, diàleg, informació i creació.


Que tengueu una bona lectura!

 

 

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris