Guanyadora Narrativa primer cicle: MARINA MARCHAL PASTOR (1r ESO H)

0


 


LA NIT FOSCA I PLUJOSA


La nit era fosca i plujosa, i el detectiu privatiu Jordi Torres es va dirigir cap al barri de la Ribera per investigar un cas de robatori. L'informador anònim que havia trucat a la seva agència el va assegurar que havia vist algú entrar en una de les cases de la zona, i que sospitava que es tractava d'un lladre.

El barri de la Ribera era conegut per ser un lloc pintoresc i ple d'història, però també per la seva foscor i per la presència de gent poc recomanable. Jordi va aparcar el seu cotxe en una cantonada i va caminar fins a la casa indicada. La porta estava entreoberta, i ell va entrar amb precaució.

A mesura que anava pujant les escales, sentia els seus passos resonant en la foscor. Finalment, va arribar a la planta de dalt, on va descobrir una habitació plena de caixes i objectes de valor. La llum d'una llanterna va il·luminar-li la cara, i va veure que hi havia algú més allà. Era un home amb una màscara, armat amb un ganivet.

El detectiu va fer un pas enrere, però l'home es va llançar cap a ell. Els dos homes van caure a terra, i van lluitar en una escena caòtica i brutau. Jordi va aconseguir arrabassar-li el ganivet a l'assaltant i el va clavar en la paret.

Mentre recuperava l'alè, va mirar el seu adversari a la cara i va descobrir que era algú que coneixia. Era un jove del barri, amb problemes de drogues i una reputació sospitosa.

Jordi va trucar a la policia i els va explicar tot el que havia passat. L'assaltant va ser detingut i va confessar que havia estat contractat per robar aquella casa per algú que no va voler identificar.

El detectiu va començar a investigar el cas, i va descobrir que hi havia més persones implicades en el robatori. Va arribar fins al capdavanter, un empresari ric que buscava expandir el seu negoci i necessitava diners.

Jordi va exposar la veritat a la policia, i el capdavanter va ser detingut i acusat de diversos delictes. El detectiu es va sentir satisfet per haver resolt el cas i ajudat a fer justícia.



Però la seva tasca no havia acabat. En la seva recerca de la veritat, havia desenterrat molts secrets i mentides, i havia descobert una part fosc del barri de la Ribera que mai no hauria imaginat. Va decidir que seguiria investigant per desvetllar tots els secrets que s'amagaven en les ombres de la ciutat, i lluitar per fer-la un lloc millor.

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris