Dia de les Dones Escriptores 2020 📖

0

 


El passat dilluns 19 d'octubre es va commemorar el Dia de les Dones Escriptores, creat per a recuperar el llegat de les escriptores, fer visible el treball de les dones en la literatura i combatre la discriminació que han patit al llarg de la història. La celebració, de caràcter anual, es convoca el dilluns més pròxim a la data del 15 d’octubre, festivitat de Teresa de Jesús. Aquesta commemoració enguany arriba a la seva cinquena edició i té el lema de 'L'esforç quotidià de les dones'.


Des de l'assignatura de Literatura Universal de 1r de Batxillerat s'han volgut afegir a aquesta celebració i han creat pòsters amb escriptores de totes les èpoques relacionades amb l'assignatura. Així, hi trobareu des de la primera persona que va signar els seus poemes fa més de 4.000 anys, que per cert va ser una dona (la poeta Enheduanna), a escriptores que han estat guardonades amb el Premi Nobel de Literatura, entre d'altres. Hi podreu llegir un poc de la seva biografia, aspectes més destacats de la seva obra i qualque cita o fragment.

 

Aquí en teniu una mostra. 

 

 

 
 





 

 

Aprofitam per recomanar-vos que seguiu el nou perfil d'Instagram de la Comissió de Coeducació de l'IES Llucmajor 👈 on podreu trobar publicacions relacionades amb aquesta temàtica.


Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris