Paraules al vent, de 1r de Batxiller

0




«Sant Jordi en confinament»

Aquest any, no és un any «normal» i dia 23 d’abril tampoc no serà «normal», no podrem fer un Sant Jordi «normal» no podrem anar a les paradetes de llibres, fullejar-los, mirar les darrers novetats i comprar-ne uns quants per regalar, ni tampoc no podrem fer el recital de poemes i entregar els premis del concurs literari, ni comprar roses i manco als alumnes de 1r de Batxillerat, que seguint la tradició eren els responsables de vendre-les, posar-hi les dedicatòries que els donaven o demanaven, en definitiva eren un poquet els protagonistes de la festa que ens encalçaven per vendre tiquets i treure uns calerons per al seu viatge d’estudis de 2n de batxillerat. No, res d’això no podrem fer però…

Sant Jordi, un cavaller valent, el del cavall blanc i la creu roja al pit, que arribà a ser sant i de qui diuen que va morir i ressuscitar set vegades! Com que no s’hi va posar per poc i era un lluitador nat pareix que els alumnes de 1r de batxillerat n’han agafat el relleu perquè en ple confinament han fet més roses que mai! (o els membres familiars, o ja les tenien fetes :) però la qüestió és que roses, poemes i dedicatòries han sortit a llum.

Els proposàrem fer un breu vídeo en què mostrassin les seves creacions, llegissin el poema elegit i adreçassin dedicatòries, que ni sense sortir de casa quedàs ningú fora rosa. En el moment d’escriure aquestes paraules només ens han arribat encara uns quants vídeos, (St. Jordi serà demà). És ben evident que seria totalment impossible posar tots els enllaços aquí i sempre és fa difícil en el moment que un ha de seleccionar decidir quin o quins posar. Que quedi clar que surten en representació d’un nivell educatiu i de fet no posam ni el nom, però teniu un seguit d’enllaços que si els mirau segur que us agradaran. I, també esperam que els alumnes els pengin a la xarxa, al seu instagram, que els vos enviïn per correu electrònic… i que tots puguem participar de la festa.

🎥 Aquí teniu els enllaços per accedir als vídeos:


 https://flipgrid.com/s/126b2613553d






https://flipgrid.com/s/7d8e3f9409f8


Que tenguem un bon Sant Jordi!🌹🐉📚
  

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris