Un confinament... "difícil"

0




Una adolescent tanca la seva família al pati de casa seva com a conseqüència d’una revolada provocada per l’estrès del confinament.

La nina de setze anys afirmava que la idea només era desfer-se’n una estona, que ella l’únic que volia era poder entregar la tasca d’anglès al classroom i veure el darrer episodi d’Elite via Netflix. Això podia significar una “horeta”, poca cosa, deia ella, però el problema va venir quan, esgotada després d’haver fet molta feina durant tot el dia, la jove es va quedar adormida, i no hi havia manera de despertar-la.

Segons conten els seus germans, ja podien cridar, que ella, res de res. Els seus pares tocaven al vidre, a la porta, van posar música per veure si ho sentia, la van telefonar (sembla mentida que per a segons què…), però ella seguia dormint. 

Al cap d’una hora d’estar allà defora, la mare va decidir telefonar a la policia per veure què hi podien fer, i quan ja tenien tothom a casa, la bella dorment va despertar. Com va repetir desenes de vegades, la seva intenció no era aquesta, però la burla que fa ella a la foto tenint la clau a la mà, va costar-li haver d’escurar durant la resta de confinament.


Maria García Alburquerque (alumna de 4t ESO)

Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris