A la moda, desfilada de l'IES Llucmajor

0


El passat dissabte dia 16 de novembre es va dur a terme la Desfilada de l’IES Llucmajor al Poliesportiu del poble a càrrec del alumnes de segon de batxillerat.

Aquest any els alumnes volgueren que la Fashion Week de l’IES Llucmajor fos un esdeveniment no només dedicat a la moda, sinó que també tengués un caire reivindicatiu. Per això, les cançons que s’empraren per desfilar foren temes que en algun moment de la Història han servit per unir persones entorn a moviments socials. Així, sentírem dins el pavelló cançons tan emblemàtiques com Imagine de John Lennon, tot un himne per la pau; o Ella de la cantant Bebe, una cançó de protesta contra la violència masclista.

Els presentadors de l’acte foren els alumnes Jaume Mut Sbert i Marina Seguí Bonet que ens varen fer gaudir d’un acte amb moments molt simpàtics i d’altres molt emotius, com per exemple amb el record que tengueren els alumnes cap al seu professor Juanjo Pérez que fa poc ens ha deixat.

Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Llucmajor per haver-nos cedit les instal·lacions i a tots els familiars i amics que assistiren a l’acte. Els diners recaptats seran per al viatge d’estudis que es realitzarà del 13 al 17 de desembre a Alsàcia i a la Selva Negra.



Potser t'agraden aquestes entrades

No hi ha comentaris